رئیس شورای زنان مجمع خیرین سلامت عنوان کرد:

نخستین و مهم ترین نهاد اجتماعی خانواده است

رئیس شورای زنان مجمع خیرین سلامت دانشگاه گفت: خانواده، نخستین و مهم ترین نهاد اجتماعی است که با وجود تحولات اساسی جامعه، در اهداف و کارکردهای خود ثابت مانده است و هنوز در همه جوامع بشری اهمیت اساسی دارد.

به گزارش روابط عمومی شورای زنان مجمع خیرین سلامت، دکتر طاهره مازوچی، به روز خانواده و تکریم بازنشستگان اشاره کرد و افزود: خانواده، مناسب‌ترین نظام برای تأمین نیازهای روحی و معنوی بشر است و بهترین بستر را برای تأمین امنیت و آرامش روانی اعضا فراهم می کند.

وی تصریح کرد: آیه «هل اتی» در سوره الانسان روز ۲۵ ذیحجه به پیامبر (ص) نازل شد و دلیل نامگذاری این روز به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان، اشاره آیه مذکور به اهمیت خانواده و استحکام پایه‌ های آن می باشد.

دکتر مازوچی در ادامه اظهار داشت: در دین مبین اسلام خانواده یکی از مهم‌ترین ارکان جامعه محسوب می‌شود و پایبندی به آن به ارتقاء جایگاه و تحکیم بنیان خانواده، کمک می کند.

رئیس شورای زنان مجمع خیرین سلامت، به اهمیت خانواده به عنوان کوچک ‌ترین نهاد اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: آسیب پذیرترین گروه در برابر آسیب‌ های اجتماعی خانواده است به طوری که اکثر مشکلات و آسیب‌ها ابتدا در خانواده‌ها بروز می‌کند و در صورت عدم پیشگیری و برخورد ناصحیح با آن ها، به جامعه رسوخ می‌کند.

وی گفت: اگر گام نخست در تشکیل خانواده سنجیده برداشته شود یعنی افراد در انتخاب همسر، معیارهای ارزشی، اخلاقی و ایمانی را در نظر بگیرند، سیر حرکتی خانواده به سوی تشکیل خانواده ای مطلوب خواهد بود.

دکتر مازوچی افزود: خانواده مطلوب، خانواده ای است که پدر و مادر گاهی برای فرزندانشان تنها گوش باشند و هنر شنیدن را در خود تقویت کنند، در این صورت می توانند هرچه بیشتر به دنیای فرزندان خود نزدیک شوند و بر آن اثر مثبت بگذارند.

وی تصریح کرد: رشته حیات خانواده باید چنان استوار باشد که هیچ عاملی نتواند آن را از هم بگسلد.

رئیس شورای زنان مجمع خیرین سلامت، پاکی، تقوا، حفظ عفت، رعایت حقوق، شرکت در غم و شادی یکدیگر، وجود فرزند، نظارت اجتماعی، تشویق به ازدواج، آسان سازی ازدواج و دادن امتیاز شغلی به متأهل ها را از عوامل مؤثر در حفظ و ثبات حیات خانواده دانست.

وی در پایان به شرایط کنونی و همه گیری بیماری کووید 19 اشاره کرد و یادآور شد: تنها راه مقابله با این ویروس منحوس پیشگیری، ماندن در خانه و دوری از اجتماعات است و خانواده می تواند در این راستا نقش بسزایی داشته باشد.

ساعت : 13:54 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  5 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :39