4:32:47 PM

عملیات عمرانی کلنگ زنی پایگاه سلامت قائم سفید شهرآغاز شد

همزمان با روز بزرگداشت شهدا:

عملیات عمرانی کلنگ زنی پایگاه سلامت قائم سفید شهرآغاز شد

ملیات عمرانی پایگاه سلامت قائم سفید شهر با حضور رئیس دانشگاه، فرماندار و سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و امام جمعه، اعضای شورای اسلامی و جمعی از مردم سفید شهر به همت خیر سلامت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت، رییس دانشگاه در این آیین، ضمن گرامیداشت روز 22 اسفند به عنوان " روز بزرگداشت شهدا" گفت: یاد و خاطره شهیدان که برای ما نعمت امنیت را به ارمغان آوردند را گرامی داشت.

دکتر ابراهیم کوچکی در ادامه، به موضوع سلامت اشاره کرد و افزود: یکی از دستاوردهای مهم جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی شهری و خانه های بهداشت در روستا ها بود که در آن زمان بسیاری از بیماری ها مانند فلج اطفال و سیاه سرفه و غیره که در بین مردم شیوع پیدا می کرد و با برنامه ریزی و پیگیری در حوزه سلامت ریشه کن شده است.

رئیس دانشگاه در پایان، ضمن قدردانی از خیرین سلامت به ویژه خیر گرامی این پروژه خانم صغری نوش آبادی قدردانی کرد و افزود: این پایگاه در زمینی به مساحت 500 متر مربع در سفید شهر احداث خواهد شد.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل نیز در سخنانی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، از خدمات و مشارکت خیرین گرامی در حوزه سلامت قدردانی کرد.

دکتر اسماعیل بایبوردی، با اشاره به کار پسندیده خیرین حوزه سلامت، اذعان داشت: عمل صالح توشه و ذخیره برای سفر طولانی زندگی بعد از دنیای فانی است که در این میان خیرین انسان های برگزیده ای هستند که از  این امتیاز برخوردارند.

ساعت : 8:2 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :174