مجتمع آموزشی فرقانی در کاشان به بهره برداری رسید

با حضور سرپرست وزارت بهداشت:

مجتمع آموزشی فرقانی در کاشان به بهره برداری رسید

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجتمع آموزشی فرقانی در کاشان روز جمعه مورخ 12/11/97 به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کاشان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مجتمع آموزشی فرقانی با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه و با مشارکت خانواده خیر سلامت زنده یاد دکتر زهرا فرقانی افتتاح شد.

وی، با اشاره به ساخت این مجتمع در زیربنای 3200 متر مربع در محل پردیس دانشگاه افزود: این پروژه در چهار طبقه تجهیز و مورد بهره برداری  قرار گرفت.

دکتر کوچکی تصریح کرد: طبقه همکف پروژه دارای چهار واحد آزمایشگاه تحقیقات (سلولی، ملکولی، بیوتکنولوژی کاربردی، علوم دارویی) و مرکز رشد فناوری سلامت، طبقه های اول و دوم جهت برگزاری کلاس های تحصیلات تکمیلی و طبقه سوم با کاربری مرکز آموزش مهارت بالینی(بیمارستان مجازی) می باشد.

وی، در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از خیرین سلامت به ویژه خانواده زنده یاد دکتر فرقانی ادامه داد: خیرین همیشه همراه و پشتوانه قوی برای دانشگاه بوده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، خیرین سلامت را سرمایه و پشتوانه اصلی دانشگاه برشمرد و گفت: اقدامات خیرخواهانه در منطقه کاشان قدمتی دیرینه دارند.

دکتر کوچکی، با تاکید بر آثار معنوی خدمات مالی خیرین در ایجاد زیرساخت ها و مراکز بهداشتی درمانی گفت: عمر چند ده ساله انسان در برابر عمر تاریخ، چشم بر هم زدن است اما خدمات خیرین سلامت و آثار و نتایج آن تا زمانیکه برقرار باشد ماندگار و جاودانه است.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از خانواده خیر سلامت زنده یاد دکتر زهرا فرقانی با اهداء لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود تقدیر شد.

ساعت : 8:44 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :309