مراسم افتتاحیه بازسازی آزمایشگاه پاتولوژی و ایستگاه ذهن آگاه دانشکده پزشکی برگزار شد

مراسم افتتاحیه بازسازی و تجهیز آزمایشگاه پاتولوژی دانشکده پزشکی توسط دو نفر از خانم های خیرعضو هیات علمی دانشگاه برگزار شد .

به گزارش رئیس شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت ، مراسم افتتاحیه بازسازی آزمایشگاه پاتولوژی با حضور رئیس دانشگاه، سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین و جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه روز یکشنبه مورخ 21/8/96 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

رییس دانشگاه با اشاره به بازسازی و تجهیز آزمایشگاه پاتولوژی توسط خیرین آموزشی "خانم دکتر زریچهر وکیلی" و "خانم دکتر طاهره خامه چیان"، از  تشکیل مجمع خیرین آموزشی در دانشکده پزشکی خبر داد.

دکتر ابراهیم کوچکی با اشاره به آیه قرآن " افرادی را مکنت و مال و توفیق اقامه نماز و زکات می دهیم "، گفت: یکی از کاربردهای زکات همین نشر علم است و امر به تحصیل مهمترین معروف است و در ادامه از دو خیر بزرگوار تشکر و ازدرگاه خدواند متعال برای آنان آرزوی توفیق روز افزون کرد.

وی همچنین با اشاره به "ایستگاه ذهن آزاد" از اجرایی شدن این ایده ابراز خرسندی کرد و افزود: وظیفه مسولین دانشکده ایجاد محیطی آرام و جذاب برای دانشجویان جهت کسب علم، و گذراندن اوقات فراغت خود در محیطی سالم و مفرح است.

سرپرست دانشکده پزشکی نیز در این مراسم ضمن تشکر از خیرین آموزشی دانشکده ، به نقش مهم زنان در همه عرصه های جامعه خصوصا حوزه سلامت اشاره کرد و خواستار استمرار این نوع حرکتهای خودجوش از طرف بانوان خیرشد چرا که این گونه اقدامات دارای دو اثر دنیایی و اخروی است که اثر دنیایی آن، کمک به ارتقاء کمی و کیفی درزمینه های بهداشتی ، درمانی وآموزشی بوده واثر اخروی  آن، رضایت خداوند متعال است.

پایان بخش مراسم اهداء لوح تقدیر وهدایا از طرف رئیس دانشگاه آقای دکتر ابراهیم کوچکی ورئیس شورای زنان مجمع خیرین سلامت سرکارخانم دکتر مازوچی بود .

لازم بذکر است شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت کاشان درمرداماه سال جاری درراستای اجرایی شدن اهداف شورا تشکیل شد.

ساعت : 7:59 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :27