4:39:37 PM

عملیات عمرانی پایگاه سلامت زنده یاد حاجیه خانم عذرا نوابی در قمصر آغاز شد

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این مراسم، ضمن تبریک مبعث حضرت رسول اکرم (ٌص)، اظهار داشت: حضرت محمد (ص) با خواندن مبعوث شدند و آموزش را به همه سفارش کرده اند.

وی، با اشاره به اهمیت آموزش افزود: اگرچه این مکان به عنوان پایگاه سلامت نامگذاری شده است ولی یک مدرسه سلامت است که گستردگی آن از بدو تولد آغاز می شود.

وی، انجام کارهای خیر را جزء باقیات الصالحات برشمرد و اظهار امیدواری کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در راستای ارتقای سلامت مردم با تعامل این عزیزان فعالیت های باکیفیت تری را انجام دهد.

سرپرست دانشگاه، با تشکر از فعالیت های مجمع خیرین سلامت کاشان گفت: پایگاه سلامت قمصر در سال 1346 در زمینی به مساحت 3 هزار متر مربع با زیربنای 300 متر مربع ساخته شده بود که در حال حاضر با مشارکت 50 درصدی خانواده  خیر سلامت همسر زنده یاد حاجیه خانم عذرا نوابی (آقای منصور حسینیان) و دختر آن مرحومه خانم دکتر معصومه حسینیان با زیربنای 220 متر مربع در یک طبقه احداث می شود که با موافقت دانشگاه و مساعدت خیرین تا متراژ 250 متر مربع افزایش یافته است.

وی افزود: برای ساخت این پایگاه  400 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است که 50 درصد توسط خیر سلامت و مابقی توسط دانشگاه پرداخت می شود.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این مراسم، از فعالیت ها و زحمات خیرین سلامت در حوزه تحت پوشش دانشگاه به ویژه خانواده خیر سلامت زنده یاد حاجیه خانم عذرا نوابی تقدیر و تجلیل کرد.

ساعت : 11:53 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40