خیرین سلامت سرمایه و پشتوانه اصلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستند/ کاشان بهشت خیرین ایران است

به گزارش وب دا، دکتر سید جواد ساداتی نژاد در پنجمین نشست شورای خیرین سلامت کاشان که روز پنج شنبه مورخ 31/1/96 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، افزود: وجود خیرین سلامت در منطقه کاشان حامل این پیام است که مسئولین و مدیران بدون هیچ ترسی در مسیر خدمت به مردم گام بردارند.

وی، وجود خیرین سلامت در حوزه های مختلف در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل را یک گنج بی پایان نام برد و تصریح کرد: اقدامات خیرین در راستای فعالیت ها و عملکرد مسئولین است اگر مسئولین در این راه با تلاش وافر قدم بردارند خیرین از هیج کمکی دریغ نمی کنند و حتی جلوتر از مدیران گام برمی دارند.

دکتر ساداتی نژاد، ضمن تقدیر از رویکرد جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه اقدامات خیرخواهانه و خیرین سلامت ادامه داد: بایستی به استقبال و خدمتگزاری خیرین برویم و نهایت همکاری را با آن ها به خاطر اقدامات خیرخواهانه و خداپسندانه داشته باشیم.

کاشان بهشت خیرین ایران است

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر اظهار داشت: کاشان بهشت خیرین ایران است.

دکتر ساداتی نژاد افزود: خیرین در حوزه های مختلف شامل راه سازی، مدرسه سازی، بهداشت و درمان، آب رسانی و ... در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل فعال هستند.

وی، وجود خیرین در کاشان را به عنوان یک الگو برای کل کشور عنوان کرد و افزود: باید شکرگزار این نعمت باشم و از خیرین حمایت کنیم.

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، به قدمت کار خیر در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: التیام درد مردم در این منطقه به دست خیرینی است که در این حوزه فعالیت دارند.

ساعت : 11:49 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :93