عملیات عمرانی مرکز خدمات جامع سلامت آزران آغاز شد

به مناسبت هفته دولت، عملیات عمرانی مرکز خدمات جامع سلامت آزران با حضور حمیدرضا مومنیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان و بخشدار آزران و جمعی از مسوولین دانشگاه  روز دو شنبه مورخ 8/6/95 آغاز شد.

معاون بهداشتی دانشگاه در این راستا اظهار داشت: عملیات عمرانی مرکز خدمات جامع سلامت آزران با هزینه حدود 10 میلیارد ریال به همت خیر سلامت حاج حمیدرضا رنجبر کاشانی احداث می شود.

دکتر  مروجی، به زیربنای مرکز خدمات جامع سلامت آزران به متراژ 425 متر مربع اشاره کرد و گفت: ساخت این مرکز صددرصد خیرساز می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه، با اشاره به مشارکت دانشگاه و خیر سلامت در راه اندازی این مرکز تصریح کرد:زمین محل احداث این مرکز از اراضی ملکی دانشگاه می باشد.

وی در پایان، با اشاره به اینکه خیرین سلامت نقشی تاثیر گذار و مهم در تامین و ارتقای سطح سلامت جامعه دارند و بر ضرورت استفاده از مشارکت خیرین در جهت تجهیز مراکز بهداشتی درمانی تاکید کرد.

ساعت : 11:45 -  روز  : چهار شنبه  - 10 /  6 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :286