ششمین همایش خیرین سلامت در کاشان برگزار شد

ششمین همایش خیرین سلامت در کاشان با حضور دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور، رییس دانشگاه، جمعی از مسوولین و خیرین سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل شامگاه پنج شنبه مورخ 23/2/95 در باغ پرندگان قمصر برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این همایش، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از تعامل و مشارکت خیرین سلامت در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، هدف از برگزاری این همایش را تکریم و تقدیر از انسانهایی دانست که خالصانه در راه خیر و کمک به دیگران گام برمی دارند.

وی، با بیان اینکه خیرین سلامت اشخاصی هستند که از ثروت خود می بخشند تا سعادت و سلامت انسان ها را تامین کنند.

دکتر اعرابی، با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) "فقر و بیماری دو بلای بزرگ است" افزود: توان مالی و سلامتی، دو نعمت بزرگی هستند که سلامتی از توانایی مالی با ارزش تر است.

رییس دانشگاه، به قدمت و سابقه امر خیر در کاشان اشاره و تصریح کرد: اکثر مراکز بهداشتی درمانی در این منطقه از دیرباز به نام خیرین بوده که بیمارستان نقوی با قدمت 70ساله یکی از این موارد است.

دکتر اعرابی، با اشاره به اجرای 14 طرح خیرساز در کاشان به وسعت 52 هزار مترمربع گفت: خیرین سلامت کاشان و آران و بیدگل 318 مورد تجهیزات به ارزش 39 میلیارد ریال را برای مراکز درمانی این شهرستان خریداری کردند.

وی، با بیان اینکه بنای دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همت خیرین سلامت برپا شده و با عنایت این بزرگواران رشد و توسعه خوبی داشته است، به دریافت مجوز دانشکده داروسازی در دانشگاه اشاره و تصریح کرد: احداث و بهره‌برداری از این دانشکده منوط به کمک و حمایت خیرین در تامین تجهیزات و ایجاد زیرساخت‌های آن است.

رییس دانشگاه، در ادامه  میانگین سنی سالمندان کاشان را از میانگین کشور بالاتر دانست و گفت: 11 درصد از جمعیت این شهرستان بالای 65 سال سن دارند که این چالش جدی و ایجاد مشکلات و نیازمندیها در مباحث درمانی و تخت‌های بیمارستانی نیاز به ‌آینده‌نگری دارد.

دکتر اعرابی، در پایان به اشغال تخت های بیمارستانی اشاره کرد و  گفت: نبود جای خالی در تخت‌های ویژه بیمارستانی از دیگر مشکلات مسائل درمانی در کاشان است.

منتخب مردم شهرستان های کاشان و اران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش، ضمن تقدیر از مشارکت و تعامل خیرین گرامی در منطقه کاشان در حوزه سلامت، اقدام در این راستا که نتیجه اش نجات و حیات یک انسان است را بسیار گرانقدر دانست و گفت: حیات یک انسان حیات جامعه بشری است.

دکتر سید جواد ساداتی نژاد افزود: خیرین در جامعه ما جایگاه ویژه ای دارند و منطقه ما مملو از انسان های شایسته و خیرینی است که نامشان از گذشته تا به امروز درخشان است.

وی تصریح کرد: بنای دانشگاه علوم پزشکی هم توسط خیرین گذاشته شده و مردم این منطقه قدمت طولایی در زمینه کار خیر دارند.

ساعت : 7:57 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :255