دیدار دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و اعضای مجمع خیرین سلامت کاشان با نماینده ولی فقیه این شهرستان

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و اعضای مجمع خیرین سلامت کاشان با نماینده ولی فقیه این شهرستان روز پنج شنبه مورخ 23/2/95 دیدار کردند.

نماینده ولی فقیه در کاشان در این دیدار، از رسیدگی به خانوادهای نیازمند و مستضعفی که توان تأمین هزینه های سنگین درمانی را ندارند به عنوان یکی از خدماتی نام برد که محبوب عندالله و امام زمان(عج) است که خداوند خدمت به محرومان جامعه را به خیرین داده است.

آیت الله عبدالنبی نمازی، با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب "من دیپلمات  و سیاسی نیستیم بلکه یک انقلابی هستم" گفت: دیپلمات افرادی هستند براساس شرایط و اوضاع و احوال در جهان و منطقه و کشور و براساس اقتضاعات زمان نان را به نرخ روز می خورند و اما انقلابی بودن براساس تکلیف است.

وی، با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) می فرماید: من هرکجا احساس تکلیف کردم کوتاهی نکردم، یادآور شد: مرحوم آیت الله طالقانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به امام خمینی(ره) گفت، چقدر احتمال می دادید حکومت اسلامی به این سرعت به نتیجه برسد، امام خمینی(ره) گفت، من به دنبال حکومت نبودم بلکه به دنبال وظیفه بودم و هرکجا احساس تکلیف کردم کوتاهی نکردم و کاری نداشتم به نتیجه می رسد یا نمی رسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز نیز پیروان ولایت از انجام وظیفه و تکلیفی که بر عهده دارند فعالیت و تلاش می کنند و کاری به نتیجه کار ندارند و براساس تکلیفی که بر عهده دارند فعالیت می کنند.

نماینده ولی فقیه درکاشان افزود: عالمی از دنیا رفت و عالم دیگری او را در رویا دید از او سؤال کرد در عالم برزخ چه خبر است، جواب داد بازار عمل در اینجا کساد است و اگر امام حسین (ع) به فریاد ما نرسد خیلی مشکل داریم، ازاین روکارها و اعمال انسان ها توسط خدا نقادی می شود و آنکه اعمال را نقادی می‌کند فریب نمی خورد.

آیت الله نمازی، با بیان اینکه  زحمات شما در مجمع خیرین از مصادیق تعهد به وفای عهدی است که با خدا بسته اید، تصریح کرد: یکی از کارهای سنگین بر دوش مردم مسأله درمان است.

وی افزود: با توجه به تغییر فرهنگ تغذیه در کشور روز به روز بیماری ها تشدید می شود و روزانه تعداد زیادی از انسان ها در سراسرجهان به دلیل مشکلات جسمانی از بین می روند و این در حالی است که سبک زندگی در گذشته به گونه ای بود که بیماری ها انسان را کمتر از امروز تهدید می کردند.

به گفته وی، با تغییر فرهنگ تغذیه در کشور و استفاده از غذاهای آماده و چرب و غذاهای زیان آور، سلامت انسان ها را در معرض تهدید قرار داده است و آمار بیماری ها به ویژه بیماری های ناشناخته افزایش یافته است.

نماینده ولی فقیه در کاشان یادآورشد: افزایش بیماری ها و هزینه های سنگین درمانی بیشترین فشار را به قشر محروم و مستضعف جامعه وارد کرده و در این رابطه مراجعات زیادی به دفتر برای کمک و مساعدت می شود.

آیت الله نمازی، از رسیدگی به خانوادهای نیازمند و مستضعفی که توان تأمین هزینه های سنگین درمانی را ندارند به عنوان یکی از خدماتی نام برد که محبوب عندالله و امام زمان(عج) است که خداوند خدمت به محرومان جامعه را به خیرین داده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، خدمت به نیازمند و مستضعفان جامعه و تأمین هزینه های درمان بیماران را برای خیرین یک نعمت بزرگ دانست و گفت: یکی از بزرگترین  نعمت های الهی توفیق خدمت به نیازمندان و بیماران به ویژه بیماران صعب العلاج جامعه است.

دکتر حسین نیکزاد مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان، نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد این مجمع را ارائه داد.

ساعت : 7:55 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :305