کار خیر در کاشان قدمتی طولانی دارد/ حفظ و ارتقا سلامت نیازمند مشارکت های عمومی و فردی است

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان گفت: کار خیر در منطقه کاشان قدمتی طولانی دارد.

به گزارش وب دا، دکتر حسین نیکزاد در مراسم نماز جمعه کاشان مورخ 24/2/95 گفت: کاشان به عنوان قطب درمانی در حوزه ارائه خدمات و آموزش های تخصصی و فوق تخصصی است که خیرین در این راستا بسیار تاثیر گذار بوده اند.

وی افزود: به عنوان مثال بیمارستان نقوی در 70 سال پیش توسط خیر سلامت حاج آقا نقوی تاسیس شد و از آن زمان تاکنون مردم از خدمات این بیمارستان بهره مند می شوند.

وی اظهار داشت: سلامت دارای ابعاد مختلفی شامل جسمی، روحی، روانی، اجتماعی و معنوی است که باید به تمامی این ابعاد توجه شود.

وی، با بیان اینکه حفظ سلامت نیازمند مشارکت عمومی و فردی است، افزود: از یک سو هر فرد خود وظیفه تامین و حفظ سلامت خود را برعهده دارد و از سوی دیگر دولت، جامعه و خیرین نیز باید در تامین، فراهم سازی، حفظ و ارتقا سلامت فعال باشند.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان، به تاسیس مجمع خیرین سلامت کشور در سال 85 اشاره کرد و گفت: این مجمع به دنبال فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "کار سلامت را به مردم واگذار کنید" تاسیس شد.

به گفته وی، شناسایی، ساماندهی و تقدیر و تکریم از خیرین سلامت و شناخت و اولویت بندی نیازهای بهداشتی درمانی دانشگاه های علوم پزشکی دو هدف کلی از تاسیس مجمع خیرین سلامت کشور است.

وی، به تشکیل مجمع خیرین سلامت در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و یادآور شد: این مجمع به طور رسمی از سال 86 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان راه اندازی شد.

دکتر نیکزاد، به برگزاری ششمین همایش خیرین سلامت کاشان در شب گذشته اشاره کرد و گفت: در این همایش از زحمات خیرین سلامت در منطقه تحت پوشش دانشگاه تکریم و تجلیل شد.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان، با بیان اینکه کاشان در کنار شهرت دارالمومنین همچنین دارالخیرین نیز می باشد، افزود: موضوع سلامت از اولویت های مهم و مورد توجه خیرین در این منطقه است.

وی تصریح کرد: از سال 90 تاکنون 20 پروژه بهداشتی درمانی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل مورد بهره برداری قرار گرفته است.

دکتر نیکزاد، به اقدامات خیرین سلامت در ساخت فضای بهداشتی درمانی اشاره کرد و اظهار داشت: پروژه های افتتاح شده و درحال بهره برداری به همت خیرین سلامت جمعا 34 پروژه و به وسعت 74 هزار متر مربع در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل است.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان یادآور شد: خیرین سلامت این منطقه در کنار کمک به بیماران بی بضاعت، سرطانی، قلبی، کلیوی و ... همچنین چهار میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات پزشکی و درمانی کمک کرده اند.

وی، وجود خیرین سلامت را از افتخارات این منطقه برشمرد و ادامه داد: اقدام در حوزه سلامت این منطقه طبق اولویت ها و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی و با مشورت با این مجمع خیرین صورت گیرد.

دکتر نیکزاد، در پایان خواستار حمایت خیرین سلامت در فراهم نمودن بسترهای لازم بهداشتی و درمانی و خرید تجهیزات بیمارستانی در این منطقه شد.

ساعت : 7:53 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :286